Distribucija voća i povrća

veleprodaja voća i povrća

Veleprodaja voća i povrća

Veleprodaja voća i povrća

Veleprodaja voća i povrća za Srbiju i inostranstvo. Najbolje cene u gradu !

Privredno društvo ECO FRUIT PLUS D.O.O osnovano je 2008 godine sa sedištem u Beogradu. Bavi se prodajom voća, povrća, začinskog bilja , jezgrastog, zrnastog i suvog voća. Na našim prostorima posluje dugi niz godina. Naš široki asortiman Vam omogućava da pronađete sve što Vam je potrebno na jednom mestu. Kvalitet nam je jako bitan kod robe koju uvozimo iz inostranstva, a isto tako i koju kupujemo od domaćih proizvođača. Naš stručni tim brine o tome da roba uvek bude sveža i da se skladišti i čuva na temperaturi na kojoj ta roba to zahteva. Svakodnevno širimo svoj asortiman proizvoda kako bi naši stalni klijenti uvek bili zadovoljni. Sposobni smo u svakom trenutku ispuniti svaki Vaš zahtev. Svoje proizvode plasiramo u svim poznatim restoranima, zelenim pijacama, piljarama, hotelima, kao i svim velikim marketima. Naši zaposleni su tu da garantuju za kvalitet naše robe. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu nas čini posebnim.

Usluge:
– Veleprodaja voća i povrća
– Distribucija voća i povrća
– Dostava voća i povrća

Zahvaljujući dobroj mreži poslovanja koju imamo možemo da se pohvalimo da nudimo najbolje cene u gradu.

Naše proizvode dostavljamo na Vašu adresu na teritoriji grada Beograda. Zdrava, sveža i kvalitna roba stiže kod Vas u dogovorenom terminu, trudimo se da budemo uvek maksimalno tačni što se tiče termina isporuke robe. Znamo koliko to znači našim klijentima, jer je tačnost i odgovornost naša vrlina.

Detaljan spisak našeg asortimana pogledajte na našoj web stranici: ecofruitplus.rs

Otvoreni smo za svaki vid saradnje. Naše sedište je u ulici Sutjeska Tri, broj 28 u Beogradu, radno vreme našeg preduzeća je: ponedeljka – subota 08:00h – 22:00h, možete nas kontatirati na broj telefona: 065/353-58-47 ili nam pišite na meil adresu: [email protected] .

Kontaktirajte nas i uverite se sami u kvalitet naših usluga koje vam pružamo, a mi ćemo da se potrudimo da u što kraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja.

Veleprodaja voća i povrća Srbija

Veleprodaja voća i povrća u Srbiji i okruženju. Najpovoljnije cene i najbolji kvalitet. Uverite se u vrednost naših proizvoda. Ako Vas nešto interesuje, ili niste mogli da nađete na sajtu slobodno nam pošaljite poruku. Firma sa mnogo godina rada i velikim brojem zadovoljnih klijenata. Iskustva naših klijenata govore sve. Veleprodaja voća i povrća u Srbiji i ostalim zemljama. Pozovite nas odmah. Naši proizvodi su kvalitetni, sveži i povoljni.

Veleprodaja voća i povrća u Srbiji i okolnim zemljama. Brzo i sigurno dostavljamo sve po Vašoj želji. Među najpovoljnijim firmama smo u našoj zemlji. Profesionalno, brzo i odgovorno dostavljamo sveže voće i povrće na željenu adresu. Za više informacija kontaktirajte nas. Spremni smo za svaki vid dogovora. Ako Vas nešto interesuje što niste mogli da vidite ili pročitate na sajtu slobodno nam pošaljite poruku. Što se tiče cene bolju ponudu od nas nećete dobiti u Srbiji i okruženju. Naši proizvodi su prirodni, sveži i dobri. Nemamo konkurenciju. Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da smo najkvalitetniji i generalno povoljni. Uverite se u kvalitet naše robe. Pozovite nas odmah.

 

Kategorije
sveze voce